Werkzaamheden

Hieronder een korte toelichting op onze diverse werkzaamheden.

Carkits

De mobiele telefoon blijft een steeds grotere rol spelen voor heel veel mensen. Alleen het mobiel bellen in de auto is gevaarlijk en kan U ook nog eens een torenhoge boete opleveren. Wij leveren en monteren dan ook een diversiteit aan carkits, die uiteraard allemaal zeer gebruiksvriendelijk zijn en in veel gevallen ook nog eens de muziekfunctie vanuit Uw telefoon ondersteunen.

Natuurlijk heeft U bij ons ook de mogelijkheid om Uw bestaande carkit in te laten bouwen of, bij aanschaf van een andere auto, over te bouwen.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Navigatie systemen

Tegenwoordig bijna onmisbaar op het drukke wegen net. U heeft bij ons de keuze uit diverse navigatie systemen, zowel vaste montage, als portable. De mogelijkheden van montage zijn zeer divers en vaak specifiek per auto- of bedrijfsauto. Wij beschikken over vele oplossingen om zo het systeem zo goed en mooi mogelijk te integreren en eventueel te laten werken met originele componenten.

Natuurlijk heeft U bij ons ook de mogelijkheid om Uw bestaande navigatie systeem in te laten bouwen of, bij aanschaf van een andere auto, over te bouwen.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Achteruitrij camera

Parkeer veilig, nauwkeurig en behoud het overzicht achter Uw auto- of bedrijfsauto met een achteruitrij camera. Met de camera heeft U altijd een goed zicht op hetgeen er achter Uw voertuig gebeurd. Wij beschikken over diverse OEM-fit (pasklare) en universele camera oplossingen, evenals oplossingen om het beeld weer te geven via het originele scherm of los extra scherm.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Parkeer sensoren

Een perfect hulpmiddel tijdens het parkeren van Uw auto- of bedrijfsauto. De sensoren worden netjes in de bumper gemonteerd en door middel van een accoustisch signaal kunt U horen hoever de afstand is tot een object. Daarbij is het ook nog mogelijk om een extra LED display te plaatsen, zodat U de afstand ook visueel heeft.

Eventueel zijn de sensoren ook in de kleur van de carrosserie te spuiten.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Cruise control

De cruise control is een zeer comfortabele en veilige aanvulling op Uw voertuig. Wij gebruiken uitsluitend cruise controls van hoge kwaliteit, die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Kortom, een zeer praktische optie voor Uw voertuig, die niet meer weg te denken is als U daar eenmaal aan gewend bent.

Er zijn voor vele auto’s en bedrijfsauto’s pasklare oplossingen beschikbaar, met altijd de keuze uit diverse bedieningshendels.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Multimedia

Of het nu gaat om een iPod / iPhone oplossing, extra dvd mogelijkheid of een tv-tuner, bij ons bent U aan het juiste adres om Uw auto- of bedrijfsauto te voorzien van een multimedia oplossing.

Maak bijvoorbeeld van Uw auto- of bedrijfsauto een kleine bioscoop. U kunt het after-market (navigatie) scherm in de meeste gevallen tevens gebruiken als multimedia station, maar ook voor origineel geïntegreerde schermen beschikken wij over diverse mogelijkheden.

Verder kunnen wij er ook voor zorgen dat de mede passagiers achterin kunnen genieten van een mooie multimedia uitbreiding. Daarbij kunt U denken aan schermen in de hoofdsteunen of een hemelscherm.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Voertuig beveiliging

Tegenwoordig is het geen overbodige luxe om Uw auto- of bedrijfsauto te voorzien van een goed alarm. Veel voertuigen moeten ook van een goedgekeurd alarm of volgsysteem voorzien zijn voor de verzekering. Zeer recentelijk zijn de regelgevingen daarvan aangescherpt om zo de diefstal van voertuigen terug te dringen.

TBcarsolutions is een SCM erkent bedrijf en U bent bij ons dan ook aan het juiste adres om een gecertificeerd alarm of volgsysteem te laten monteren volgens de huidige eisen.

Daarnaast kunt U bij ons ook terecht voor het monteren van ritregistratie. Een ideale oplossing om Uw bedrijfsauto(s) mee uit te rusten of om uw zakelijke en privé ritten op eenvoudige wijze te scheiden.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

Xenon- en LED verlichting

Een mooie en praktische aanpassing in één keer.

Xenon verlichting is niet alleen mooi om te zien, maar ook een genot om mee te rijden. Het zicht op de weg wordt drastisch verbeterd, want het heeft veel meer licht opbrengst en is veel rustiger voor de ogen. Wij kunnen diverse xenonsets leveren in verschillende maten en kleuren.

LED verlichting is enorm in opkomst en maakt de laatste jaren een enorme ontwikkeling door. Een mooie aanvulling op de xenon verlichting is bijvoorbeeld om ook de stadslichtjes te vervangen door LED, zodat de kleur weer overeenkomt. Verder hebben wij een breed assortiment om andere verlichting zoals mistlampen, achterlichten en interieur verlichting te vervangen door LED verlichting.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.

 

(Custom) Audio upgrade

Door de jaren ervaring met car audio, beschikken wij daarin over vele mogelijkheden. De meeste mensen brengen tegenwoordig heel wat tijd door in de auto- of bedrijfsauto, dus waarom dan niet onder het genot van een lekker klinkende installatie?

Of het nu gaat om gewoon de originele speakers vervangen voor een betere klank, het uitbreiden met versterker(s) en subwoofer(s) of een complete CUSTOM audio install, bij ons bent U aan het juiste adres.

Informeer voor de mogelijkheden en/of een prijsopgave.